Вторник, Юни 18, 2024

Преградни стени от гипскартон

Леки преградни стени, които се изграждат много бързо и веднага са готови за полагане на боя. Осигуряват много добра звуко и топло изолация. Подходящи са за бързи преграждания на офиси,апартаменти, магазини, промишлени помещения, обособяване на бани и тоалетни във вече изградени помещения.Предотвратяват се мокрите процеси при тухлените зидове, мазането с вароциментови вазилки, натоварването на носещата конструкция. Много по бързи за изпълнение и много по евтини. Изключително качествени.

Окачени тавани от гипскартон

Осигуряват идеално права повърхност на тавана. Шумо и топло изолация. Възможност от промяна в нивата на тавана. Готови веднага за боядисване.

Предстенни обшивки на конструкция от гипскартон

Осигурява идеално права повърхност на стената. Шумо и топло изолация. Готови веднага за боядисване.

Предстенни обшивки на лепене от гипскартон

Много бърз и евтин начин за сухо измазване на стари стени с мазилки и ново изградени тухлени стени. Осигурява идеално права повърхност на стената. Готови веднага за боядисване.

Обръщания по прозорци и врати с гипскартон

Много бърз начин за замазване на стените след смяна на дограма. изградени тухлени стени. Осигорява идеално права повърхност на стената. Готови веднага за боядисване.

Затваряне на инсталационни щрангове с гипскартон

Затваряне на тръби, вградени структури, метални конструкции и др. Лесен и бърз начин за прикриване на нежелани за виждане от вас неща, като и осигурява и възможност за ревизионни отвор на всяко пожелано място.

Декоративни фигури, осветление и друго от гипскартон

Направа на декоративни фигури,осветления и всякакви архитектурни решения от гипскартон. Всякакви фигури по желание на клиента. Възможност да освежите и разчупите помещения които желаете.